Ship to United Kingdom , USD
Top Positive Review for %s on Banggood, Shop best %s with lowest price on Banggood. Browse most helpful positive review for %s before you buy., rc toys, fun sports, fashion, popular electronics
metociris 06/08/2021
Her şey OK. Tavana dübelli 4 vida öneriyor ama direkt iki vida yeterli olabilir, hafif sonuçta. Tavana kablonun bağlanacağı soket vidalanıyor. Cihaz ise alttan 1/8 tur dönerek bağlanıyor. Tavan soketi ile cihaz birbirine temas ile bağlanıyor. Temizlik için cihazı döndür çıkar, kablo derdi olmuyor. Çok iyi düşünülmüş. Büyük salon için orta lamba olarak aldım. Çok iyi oldu. Aynı anda tek telefon ile bağlanıyor. Google sesli bağlantı oluyor. Alexa olması iyi, ilerde ediniriz belki. Telefon olmadan düğmeden açınca son ışık pozisyonunda açılıyor. WİFİ ile bağlanıyor. Evde olmadan uygulama ile açıp kapatma komutu olabiliyor. Uyanma uyku zamanları aplikasyon ile ayarlanabiliyor. Işığı çok yeterli. Üst ışık RGB, alt büyük ışık sarı beyaz veriyor. Otomatik modlar var, ekteki fotoğraf ay ışığı modunda.
1
Comments (1)
Submit
  • metociris 16.g?nde Kargo ile elime ge ti, "Tariff insurance" ile ald55mdan hi deme istenmedi. Toplam 420 arada indirimler oluyor veya uygulama ile toplu al5mlar.

    Reply 08/08/2021
Satisfaction Survey

Download APP to get an exclusive 10% off coupon