Ship to United Kingdom , USD
Top Positive Review for %s on Banggood, Shop best %s with lowest price on Banggood. Browse most helpful positive review for %s before you buy., rc toys, fun sports, fashion, popular electronics
TenorX 10/05/2022
Fast delivery! And Value for money! Το dronακι είναι πολύ εντάξει για τα λεφτά του. Για αρχάριους είναι αρκετά καλό, προσωπικά δεν είχα ξανά πετάξει και έφαγε αρκετές σαβουρες και ζει. Φαίνεται αρκετά ανθεκτικό και η κάμερα του είναι ικανοποιητική για τα χρήματα που δίνεται. Μη φανταστείτε κάτι τρελό, βγάζετε όμως άνετα τις διακοπές σας και κάνα μικρό βιντεάκι. Παρακάτω μπορείτε να δείτε πως φαίνεται μια εικόνα. Παιχνίδι είναι παιδιά, μαθαίνετε και πάτε παραπάνω σιγά σιγά.
1
Comments (3)
Submit
  • TenorX Επανέρχομαι, μετά τη δεύτερη και τελική του πτήση. Σήκωσα το drone περίπου στα 100 μέτρα, άρχισε να χάνει εμβέλεια και προσπάθησα να το κατεβάσω αλλά δεν ανταποκρινόταν καθόλου. Μέχρι που το πήρε ο ελάχιστος αέρας και εξαφανίστηκε! Προσοχή, είναι για πολύ χαμηλές πτήσεις και μόνο για χαβαλε και καμιά φωτογραφία στις διακοπές σας!

    Reply 14/05/2022
  • Michael Van Der Walt Crap ,

    Reply 27/05/2022
  • Michael Van Der Walt Crap

    Reply 27/05/2022
Satisfaction Survey

Download APP to get an exclusive 10% off coupon